Over mij

HALLO!

Dat mijn naam Lennert is, had je waarschijnlijk al door ;). Sinds 2012 studeer ik in het grafisch vakgebied en sinds 2015 ben ik bezig met werk voor derden. Mijn plan? Zelfstandig grafisch vormgever worden en daarbovenop ga ik voor een opleiding leerkracht secundair Grafische / Print Media, om les te kunnen geven aan 2e en 3e graad en eventueel in het hoger onderwijs.

29 juli ’17 studeerde ik af aan EDUGO Campus Glorieux t.i. met een diploma Grafische/Printmedia en vervolgens zette ik de stap naar het hoger.

Tot juni 2019 volgde ik Crossmedia Ontwerp, maar toch voelde ik mij niet op mijn plaats. Ik veranderde naar het graduaat Programming / Front-end-development (eveneens aan Artevelde te Mariakerke en vond mijn tweede passie, code.

Ik hou van goed design, mooie illustraties, verbluffende foto’s en clean code; Dit met een hele hoop passie voor het vak.

Je herkent mijn stijl aan het royaal gebruik van witruimte, juist genoeg letterspatiëring en een mooi contrast dat ontstaat door het combineren van fonts.

Tegenwoordig focus ik mij vooral op webdesign, maar mijn grootste passie is nog altijd het ontwerp op papier. Tactiel, tastbaar, analoog, zoals maar één medium dat kan.

#THINKBEYONDTHEBOX


REGIO

Gent

OPLEIDING

Grafische & Digitale Media
Arteveldehogeschool

HOBBY'S

scouts, (web)design, muziek BEKIJK CV

Portfolio

Projecten & stijl

Ontdek wat ik al deed van projecten,
ontdek mijn stijl.

Portfolio

This page was embedded

Embedding is not supported

Developing a website is a lot of work, so just put an link to this page on your site
or view this page by clicking the button below ;)

Open on new tab